Lidmaatschap

Zat om te bedenken wat je vandaag weer moet posten op Social Media, enorme bedragen neer te leggen voor een flyer of uit te vogelen hoe je een campagne succesvol kan aanpakken? Laat ons het dan voor je doen!

Wij bieden jou een totaaloplossing door wekelijkse en maandelijkse campagnes te bedenken, uit te schrijven en aan te vullen met downloads die je gelijk kan gebruiken.

Wij helpen je om jouw salon tot een succes te maken vanaf €7,50 per maand.

Hiervoor krijg je;

 

Nadat je onderdeel bent geworden van onze community dan ontvang je binnen 24 uur je inloggegevens.

Kijk gerust even rond op de downloadpagina. Wanneer er iets niet tussen staat waar je behoefte aan hebt dan kan je ons daarover mailen en gaan wij er gelijk mee aan de slag!

Aanmelden lidmaatschap

Bij ons kan je kiezen uit een maandelijks of een jaarlijks lidmaatschap.

Maandelijks lidmaatschap
Als nieuw lid betaal je eerst een jaar vooruit. Met het maandelijkse lidmaatschap ga je na het eerste jaar per maand betalen.

Prijs: €9 per maand
Betalingsvorm: Automatische incasso
Opzegbaar: Maandelijks (na een jaar lidmaatschap)

Jaarlijks lidmaatschap
Voor dit lidmaatschap betaal je elk jaar weer een jaar vooruit.

Prijs: €7,50 per maand
Betalingsvorm: Automatische incasso
Opzegbaar: Jaarlijks

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een lidmaatschap?

Lid worden is gemakkelijk. Meld je aan via het aanmeldformulier en binnen 24 uur krijg je inloggegevens toegestuurd.

Nadat je op onze site inlogt krijg je toegang tot onze marketingkalender met ontelbare inhaakmomenten, inspirerende artikelen en meer dan 600 downloads. Onder deze downloads vallen zowel online als offline producten.

Hoe snel krijg ik toegang?

Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur van ons een gebruikersnaam en inlogcode via de mail. Deze mail ontvang je op het e-mailadres dat je hebt ingevuld op het aanmeldformulier.

Hoe zit het met verlengen?

Na het eerste jaar gaan we over tot verlenging van je lidmaatschap. Dat zullen we natuurlijk niet doen wanneer je het lidmaatschap gedurende het eerste jaar hebt opgezegd.

Het maandelijkse lidmaatschap is na een jaar elke maand op te zetten. Het jaarlijkse lidmaatschap is jaarlijks op te zeggen.

Kan ik de downloads zelf bewerken?

De ontwerpen zijn zo gemaakt dat je er zelf een logo of andere tekst aan kan toevoegen. Dat zal je echter wel zelf moeten doen een ontwerpprogramma.

Alle downloads zijn .pdf, .png of .jpg. De ontwerpen zelf zijn dus (nog) niet te bewerken. Momenteel zijn we bezig met het bouwen van een studio waar dat echter wel in mogelijk zal zijn.

Hoeveel downloads bieden jullie aan op de downloadpagina?

Momenteel bieden we meer dan 600 HiRes downloads aan en elke week voegen we nieuwe toe. Ben je op zoek naar een bepaald soort beeld of ontwerp? Als je ons een mailtje stuurt, doen we ons best om je daaraan te helpen!